Nu är våren här – tack för den här premiärvintern!

Postat
Jag vill nu tillsammans med spårgruppen tacka alla åkare, ungdomar och ledare för alla glada och positiva rapporter på Facebook, på skidspar.se samt givetvis de personliga kontakterna , det värmer och vi ser fram mot några veckor vila innan vi börjar planera nästkommande säsong.// Pistvakten.

Nu är den sista snön pistad för den här säsongen och Roger och spårgruppen tackar alla skidbesökare för en mycket lyckad premiärsäsong. Det blev 87 sammanhängande dagar med skidspår; för entusiasten och barnet så går det fortfarande att åka kortare sträckor med snö att åka på för den som vill jämna ut siffran till 90 dagar (imorgon söndag). 

Vi önskar er alla åter till nästa längdskidsäsong och då är vi på tårna så fort vi ser att kvicksilvret går från rött till blått för att skapa förutsättningar för en ännu längre säsong!